vineri, 3 decembrie 2010

O lume minunata (The world is amazing)

Cu parere de rau ca scriu atat de rar, tot din capitolul ce am invatat la conferinta despre care vorbeam in articolul precedent, am sa impartasesc aici 2 filmulete care ne-au fost prezentate in cadrul unei sesini din conferinta si care pe mine m-au impresionat peste poate.
Personal asociez filmuletele cu un cuvant des intalnit numit PASIUNE.
Conform DEX online pasiunea este o stare afectivă și intelectuală deosebit de intensă și stabilă, manifestată ca o tendință care polarizează procesele psihice ale omului, determinându-l prin intensitatea efectelor sau prin permanența acțiunii lor.
Conform mintii mele pasiune inseamna sa faci un lucru pe care il iubesti fara sa tii cont de nimic.
De exemplu eu sunt pasionata de teatru si de PR. Unii sunt pasionati de blogging, altii de citit, altii de muzica si lista continua. Dar exista si pasiuni mai ciudate, care fac ca lumea asta sa fie geniala asa diversificata cum e ea, si care dupa mine se regasesc in cele 2 filmulete de mai jos. Ele vin ca promo pentru Discovery Channel, dar si ca pe o lectie motivationala..if you get what I mean..

I love drama, I love indian food, I love PR, I love all cats and dogs. Boom de yada boom de yada boom de yada boom de yada.

So, what do you love?

part 1


part 2

3 comentarii:

Zahraa spunea...

I love Zacusca, shoes (lots and lots of shoes), my 5 lei bag, Mark Twain, Globetrekker annnnd clean & ironed clothes =)

Papillon spunea...

I love you too :*:*:*

Macaru Diana spunea...

iuesc oamenii destepti, iubesc lucrurile veki, care trebuie deja aruncate,da eu inca le pastrez, iubesc sa simt cum se schimba anotimpurile, iubesc imensitatea lui Mircea Eliade si ”Frunze de dor” a lui Ion Druta si iubesc oamenii, pentru ca le gasesc mereu sufletul si scot ce e mai bun de la ei......