duminică, 27 martie 2011

Caricaturizandu-ne

Dupa un an de zile, am ajuns din nou la frumoasa zi mondiala a teatrului si cum altfel petrecuta decat cu dragii colegi si prieteni de la Thespis. Ce se intampla? Bine cunoscutul maraton teatral care se intampla deja de vreo 9 ani in trupa noastra, 24h de teatru. Sunt la casa studentilor de aproximativ 20 ore, cu 3 ore jumate de somn si multe ore de vizionat piese de teatru sau alte momente dragute (magie, concerte), urmand a fi continuate cu alte aproximativ 5 ore de activitati asemanatoare.
De ce se cheama postarea astfel, pentru ca (si prietenii stiu de ce) aici esti in alta lume, una care mie imi aduce in minte ACUM caricaturile de mai jos. Ai un mood, ai trairi mai puternice decat de obicei, ai mai multa forta decat in alte conditii sa rezisti fara somn atatea ore, ai oameni frumosi alaturi si esti de-a dreptul happy, fara alte griji si ganduri. Chiar nimic altceva nu-ti poate trece prin minte. Imagine I totally forgot about Dubai this day.
Mai, in caricatura esti ironizat vizual si nu iti pasa de asta, nu te supara (cum poate intr-o alta situatie te-ar supara) ba chiar te bucuri si te distrezi de noua ta infatisare. Ei uite asa, in aceasta lume mica si cu timp limitat, de 24h, nimic nu te supara, nici ca ai jucat obosit la 11 dimineata pentru 10 spectatori, nici ca oamenii intarzie la spectacole si scartaie usa cand intra, nici ca tanjesti dupa un dus fierbinte dar e imposibil sa ai parte de el, nici alte cele, care poate in alte conditiii te-ar supara. Esti intr-o bula plina de energie pozitiva, care te tine fericit. Pacat insa ca dureaza asa putin.
Si vai mie, pentru ca in curand toate astea vor fi doar un dor mare in sufletelul meu roz, dupa care am sa tanjesc de departe, in 50 de grade, calare pe-o camila sau scaldandu-ma intr-o apa cristalina din Orientul Mijlociu.









MULTE alte POZE aICi

Niciun comentariu: