vineri, 30 iulie 2010

3. Congresul Anatolia - mix cultural

Peste 250 de delegati, peste 30 de tari prezente in una din cele mai mari conferinte internationale din reteaua AIESEC. Ca sa intelegeti despre ce e vb, printre tarile prezente se numara: Pakistan, Algeria, Palestina, Senegal, Olanda, Mexic, Mineapolis-USA, Korea, China, Filipine, Malaezia, Egipt, Tunisia, UK, Romania, Bulgaria, Republica Ceha, Iran si multe altele.
Un sentiment unic m-a cuprins cand am realizat ca sunt intre atatea culturi diferite. E deosebit sa te trezesti dimineata si sa te pregatesti sa iei masa cu colegii din Korea si China, care asteptau cu nerabdare sa vina pranzul sa manance orez, sau sa te asezi in sesiuni langa colegii din Africa, unii mai prietenosi ca altii, sa dansezi ca nebuna pe roll call-ul celor din Mexic impreuna cu alte 10 tari si sa dansezi seara la petrecere impreuna cu cine stie ce alta cultura ca esti prea beat sa mai tii minte :))
Evenimentul numit Global Village a fost cel care ne-a adus pe toti fata in fata cu obiceiurile, mancarurile, portul fiecarei culturi. Unul intern doar pt noi (care s-a lasat cu baute urate si bai in psicina la 1 noaptea) si unul extern pentru turcii curiosi de multiculturalitate.


@ Pakistan


@ China

@ Mexic
@ Qatar

@ Palestina

@ Croatia

@ Tunisia

@ Senegal

Niciun comentariu: