joi, 25 martie 2010

27. GOA part III


Si fiind mare si soare si plaje si lume multa, cluburile erau si ele la locul lor. Noaptea in Goa era total atipica culturii indiene si mai ales orasului in care traiam eu. Fete in fuste scurte, lucitoare, decoltate, dansau, beau, fumau....soc.
Un lucru extraordinar (din punctul de vedere al sexului frumos) erau cluburile cu intrare libera pt fete. Si de parca asta nu era de ajuns, si bauturile erau din partea casei. Concluzia, in fiecare seara am party-uit si baut GRATIIISSS!!! Ce poti sa vrei mai mult. Muzica buna, bautura free, aer conditionat, ring de dans cat casa. Intr-adevar taram de vis Goa.


Un lucru interesant a fost o noapte intr-un club indian. Muzica indiana mixata pt club cu localnici care se bantuiau pe beaturile serii. M-am oprit sa ma uit la baieti cum flirtreaza cu fetele, cum dansau impreuna cum isi susoteau apoi chicoteau fericiti, dar fara sa se atinga, fara unduieli ispititoare si alte cele care le vezi pe la noi.
In finalul serii nu pleaca de mana din club, fiecare isi vede de treaba si pleaca cu prietenii/ele cu care a venit, eventual cu un schimb de numere de telefon. End of story.
Noi? Dans, bere sau wisky cola, muzica si iar dans. All night long till morning light

Miss Rusia and MIss Ukraine going wild :D

Niciun comentariu: