miercuri, 9 decembrie 2009

9. Vaastu Vision Expo Yavatmal


O zi de Mos Nicolae pe care nu o voi uita niciodata. In masina printre vacute mergand la servici, intr-o caldura de vreo 25 de grade intr-un praf de nu te vedeai...and so on. Nu tocmai placut dar asta e. A doua iesire din oras s-a petrecut in alt orasel mic si uratzel numit Yavatmal, unde dimineata te intampina o priveliste ceva de genul...

Directia gradina hotelului Pride, la pavilionul No. 8. Peste 9 ore de stat intre clienti curiosi de proprietati, unii insistenti altii simpatici, ca peste tot de altfel. Seara cina, mai o dusca si gata ziua, la culcare. Asta s-a intamplat timp de 2 zile, dupa care am revenit in orasul "natal" care incepe sa il simt din ce in ce mai "acasa". Obisnuinta..



Oamenii devin din ce in ce mai apropiati, adica cei din departamentul meu de marketing. In ciuda conceptiilor total diferite vizavi de femei, viata, munca si multe altele sunt tot oameni la sfarsitul zilei, care se pare ca stiu sa asculte sis a inteleaga si sa dea sfaturi. Nu ma asteptam dar ma bucur in acelasi timp.


O experienta dificila dar interesanta viata in India.

Niciun comentariu: