vineri, 8 februarie 2008

Anii '90 - Take That -

Take That - Patience




Cu peste 25 de milioane de albume vandute in 6 ani(1991-1996), trupa britanica "Take That" a reusit recordul de a se mentine pe piata muzicala atat in anii '90 cat si dupa 2000, dupa plecarea lui Robbie Williams. BBC-ul a descris trupa Take That ca fiind "the most successful British band since The Beatles in the UK, beloved of young and old alike". Formatia s-a destramat in 1996, dar in 2006 au revenit cu un album proaspat, care l-au promovat intr-un turneu prin Anglia, la exact 10 ani dupa despartirea lor. A urmat un altul in 2007, la fel de bine catalogat, iar ce urmeaza din partea britanicilor, ramane sa vedem in anul acesta.

Melodia postata a aparut acum ceva vreme, ba chiar a castigat titlul de cel mai bun single britanic, dar de abea acum o luna i-am descoperit intelesul (spre marea mea rusine). Piesa "Patience" este una trista, dar intr-o seara oarecare pe mine m-a inveselit nespus. De atunci o ascult zilnic.

Alte melodii:
back for good
how deep is your love
everything changes

Si ca incheiere, melodia "Patince" (nu pot sa spun ca o dedic, dar) o postez pentru cineva care nu a putut sa o asculte cand i-am aratat-o...sper sa o asculte acum.

Niciun comentariu: