marți, 1 martie 2011

Cica sa traim...sanatos

Ma uitam azi dimineata la genialul Mircea Badea (parca asa il cheama) si emisiunea lui in Gura Presei. M-a binedispus omu', ca de fiecare data, dar m-a si pus pe ganduri din cauza unui topic tratat...cica noi sa traim sanatos. Atat mi-as dori sa il citez, dar nu sunt in stare :)) Cum naiba sa traiesti sanatos cand iti cumperi fructe si legume care ajung sa arate asa cum arata, astfel

De fapt subiectul modului sanatos de viata a pornit de la un articol de felul acesta, adica de la iluzia pe care si-o creaza fiecare nenorocit ce crede ca daca mananca fructe sau legume, pac are o viata sanatoasa.
Trebuie sa stiti ca fructele si legumele de magazin nu va vor tine cu nimic mai mult in viata, decat o "vaca moarta"aruncata in ciorba.

Bietul Mirciu s-a luptat cu ecranul vreo 10 minute tratand subiectul "viata sanatoasa", facandu-ma personal sa-mi dau seama ca averi de legume am in gradina :))) Gata cu merele galbene grasane de magazin, gata cu rosiile mai rosii ca scufita rosie si mai mari ca tzatzele siliconate, gata cu patrunjelul fals de la magazinul de la colt. Ma duc la piatza dupa cele mai nenorocite frunze. Si daca vad vreo leguma grasa, ma iau de vanzator, sa-i moara plantele :)))

Dragi prieteni, daca legumele/fructele voastre NU ajung asa in ceva vreme, nu e de bine.
AM ZIS. Oi Oi!

Niciun comentariu: