miercuri, 18 august 2010

Free Bird - proiect national

De ce facem asta? Pentru ca suntem liberi, pentru ca putem, pentru ca vrem ca toata lumea sa isi aminteasca de vremurile frumoase din copilarie, de momentele de neuitat cand ne jucam de-a piratii, de-a scoala, de-a scunselea, cand eram cu adevarat lipsiti de griji, de probleme, cand eram cu adevarat fericiti.

Cum facem asta? Pai plecam in tara, plecam pe jos, sa descoperim sau redescoperim locuri mirifice, oameni frumosi, povesti deosebite, sa ne amintim ce inseamna sa fii cu adevarat liber fara griji si frustrari de zi cu zi. Doar noi si un rucsac plin cu multa dragoste, pasiune, voie buna si ceva haine de schimb :D

Cand facem asta?
In curand, mai exact in vreo 13 zile de azi, din 1 septembrie pana pe la mijlocul lui octombrie.

Unde mergem?
Traseul este unul atent ales, cu o distanta de peste 1000 de km, cu punct de pornire din Timisoara si punct de sosire Sinaia. (harta mai jos)

Cine suntem noi?
Niste omuleti care n-au ce face :))) Glumesc. Suntem niste oameni dornici de libertate, dornici sa descopere si sa se bucure de viata, suntem oameni pasionati (fiecare cu ale lui) si care nu se vor lasa pana nu imprastie sindromul cat mai departe :D

Cu ce sperăm să ne întoarcem acasă? Multă voie bună, un documentar foto, un documentar video și un jurnal de călătorie. Dar cel mai important un bagaj de povesti de suflet si o exprienta de viata de neuitat.

Unde ne gasesti? Aici: www.freebird.ro Site-ul va fi menținut “cald” de o echipă entuziastă, cu povestiri din aventură, cu articole despre România (istorie, geografie, folclor, spiritualitate, artă și cultură), despre proiecte ecologice, despre oameni și visurile lor.

Niciun comentariu: