sâmbătă, 11 aprilie 2009

Filme de vizionat 6

Dupa o perioada buna de vizionat filme, am revenit sa impartasesc descoperirile. Sunt unele filme care pe piata romaneasca nu apar ca fiind cunoscute, dar sunt atat de bune. Spre exemplu:



S1m0ne este un film SF cu Al Pacino din 2002, cu un subiect inedit, repsectiv actrita ideala, care ii aduce personajului principal faima si bogatie, dar si nefericire la un moment dat. De ce? Nu e o actrita ca celelalte ci una virtuala, dar care face toti banii. Vedeti S1m0ne daca nu ati vazut, e minunat.





Inkheart 2008, e genul fantasy si adventure, unde personajele din carti prind viata, datorita unui tata si fetitei sale inzestrati cu un dar rar intalnit. E o poveste frumoasa, unde astepti cu sufletul la gura sa vezi ce se intampla, care te duce intr-o lume fantastica.



Insomnia din 2002, e un thriller psihologic de exceptie, cu 2 foarte mari actori Al Pacino si Robin Williams, care fac din film o nebunie totala. Will Dormer (Al Pacino), un mare detectiv din Los Angeles, este trimis impreuna cu partenerul sau intr-un orasel din Alaska sa investigheze uciderea unei tinere. Insomniile lui Dormer si vechi secrete pastrate din trecut il fac pe detectiv sa aibe halucinatii, lucru care perturba investigatia.





Inconfundabilul Madagascar are partea 2. Animalutele din oras se intorc in jungla la semenii lor si traiesc fericite intr-o armonie parca de invidiat. Nu sti Madagascar????!!? Imposibil. Sa te uiti!



Confessions of a shopaholic e productie 2009, proaspat aparuta in cinematografe. E o comedie simpatica, unde o cumparaturo-maniaca (in sensul dragut) reuseste sa-si infranga viciul, ba chiar reuseste sa faca ceva cu viata ei in afara de datorii.
PS: Iubitorii de moda sa vada filmul, imbracamintea si combinatiile sunt mortale.




Ce-ar fi sa spui mereu DA. Asta invata Jim Carey sa faca in Yes Man, o comedie din 2008 care pe mine m-a pus pe ganduri. Oare nu ar fi mai pozitiva viata cuiva daca nu ar mai refuza atatea lucruri?

Un comentariu:

Vilhelm man spunea...

Iti doresc o primavara frumoasa!