marți, 10 februarie 2009

Filme de vizionat 5

Filme care cred eu ca merita vazute.



Bride Wars e o comedie cu Kate Hudson si Anne Hathaway, unde cele 2 sunt cele mai bune prietene si isi pregatesc nuntile. Problema e ca le pregatesc pentru aceeasi data. Prietenia lor ajunge la un prag critic, dar in final fetele se regasesc, ba chiar una va fi domnisoara de onoare a celeilalte. vedeti mai multe singuri.



The black baloon prezinta o realitate cruda, o poveste trista dar frumoasa despre o familie in care baiatul mai mare,Thomas (Rhys Wakefield) sufera de autism. Filmul prezinta viata familiei sale, dar si integrarea (sau nu) baiatului in societate.



Doubt, o drama din 2008, o arata pe Maryl Streep cum nu am mai vazut-o ever (eu cel putin), si anume maicuta, mai exact sora Aloysius Beauvier. Directoare la o scoala din anii 1964, ea suspecteaza un preot care preda in scoala ei ca ar avea o relatie mai deosebita cu singurul baietel negru. Finalul filmului e cam sec dupa parerea mea, dar daca urmaresti jocul si rolul lui Maryl Streep, sigur nu-ti va parea rau ca ai vazut filmul.





Seven Pounds e un film....tss..n-am cuvinte. Mi-a placut prea mult. Are comentarii bune si pe IMDB, ideea e cat se poate de inedita, Will Smith joaca jos palaria, si iti mai da si o lacrima la final. E prea frumos. Nu povestesc nimic. Uitati-va doar. MERITA!



Anul acesta am invatat la facultate dreptul comunicarii. Ei acesta este un film care are ca tema acest drept al cumunicarii si consecintele pe care le suporta unii reporteri in urma meseriei pe care o practica poate cu prea multa indarjire.
Nothig but the truth e o drama din 2008 cu Kate Beckinsale in rolul principal. Rachel Armstrong ajunge in inchisoare dupa ce scrie un articol in care dezvaluie identitatea unui agent CIA si refuza sa isi dezvaluie sursa. Cine e sursa? Nu va vine sa credeti...uitati-va si aflati.




Marley and me "More than "A Man and His Dog" film". Asa spun comentariile de pe IMDB despre acest film. Este o poveste minunata unde Owen Wilson si Jane Aniston formeaza cea mai frumoasa pereche si unde aceasta minunata pereche iubeste cel mai ingrozitor caine de pe lume. Dar e mai mult decat atat ceea ce prezinta filmul. Uitati-va pana la capat si veti intelege..



Nu are foarte multe puncte pe IMDB dar mie mi-a placut filmul la nebunie. Si da are dreptate, noi suntem cei care distrugem planeta deci daca e sa piara ceva vom pieri noi nu Terra.
The day the earth stood still e despre sfarsitul lumii, despre o alta civilizatie care vine sa salveze planeta care e pe duca. Sa o salveze de noi. De oameni.Oamenii sunt cei care o distrug si care o fac sa piara. Foarte tare filmul in my opinion..

Un comentariu:

Anonim spunea...

Fa asta cat ai tu timp de des. Foarte bune filme, mersi!