duminică, 7 septembrie 2008

Filme de vizionat 4



Un film din 2008 foarte bun este My sassy girl, cu Elisha Cuthberg si Jesse Bradford. O comedie romantica, o nebunie adevarata si destin. O poveste de iubire care te lasa visand si cu un gust extrem de dulce.





Tot un film din 2008 Mamma mia. O poveste minunata din Grecia, in rolul principal Pierce Brosnan, Maryl Streep (cum nu am mai vazut-o niciodata), Amanda Seyfried si altii. Ceea ce este memorabil in film, muzica, melodiile formatiei Abba, cele mai cunoscute. Nu sunt cantate de ei dar suna bine. You'll enjoy it.


Sa ramanem cat de cat tot pe muzica, filmul My Blueberry Nights o are in rol principal pe Norah Jones, care tin sa va spun ca arata superb in compania lui Jude Law. Cei doi se cunosc in placintaria lui si se plac din prima clipa. Dar de abea dupa aproape doi ani resusesc sa-si concretizeze crushul. E un film foarte frumos sa stiti, si fata joaca chiar bine, ce sa mai zic de cantat...



O comedie simpatica e filmul Miss Conception cu o tanara (Heather Graham) care se desparte (temporar) de iubit, timp in care afla ca mai are doar o luna in care poate concepe un copil. Din acel moment incep incercarile, esuate de altfel, de a ramane gravida. Finalul...find out yourself :)


Niciun comentariu: