duminică, 1 iunie 2008

Filme de vizionat 3

Revin la categoria "din ce-am vazut si mi-a placut", niste filme foarte bune, cu actori buni si o actiune bine gandita. Nu sunt seria 2008 dar merita.






88 Minutes cu Al Pacino, Alicia Witt, Leelee Sobieski, Amy Brenneman si Deborah Kara Unger intra la categoria thriller, suspans. Inca nu am vazut filme proaste cu Al Pacino si nici nu cred ca am sa vad. 88 Minutes e foarte bun, Al Pacino deasemenea, de altfel toata distributia e buna, iar finalul neasteptat. Nu va povestesc subiectul ca nu are farmec. Va convingeti singuri.




















Original Sin
cu Antonio Banderas si Angelina Jolie este un film minunat, care te tine timp de 2 ore (sau cat dureaza) si care are un final mai mult decat imbucurator.





















The Eye e infricosator. Pliin de suspans. Freaky rau. In rolul principal e Jessica Alba care joaca excelent. Si frumoas asi talentata. Cool, what can I say.














Pentru iubitorii de filme clasice, cu subiecte din 1800 toamna, cu teme de iubire si crinoline, ii invit sa vizioneze Becoming Jane cu minunata Anne Hathaway, James McAvoy, Julie Waters si James Cromwell. " Truly Moving Picture". Iar in urma acestui film a aparut Atonement, un film cu un Oscar, alte 20 de premii si 61 de nominalizari.








Si o comedie, simpatica de altfel, cu 3 baieti care mai de care mai dorky, in incercarea de a face si ei sex inainte de e ajunge la colegiu. Superbad e din 2007 si ii are in roluri principale pe Jonah Hill, Michael Cera si Christopher Mintz-Plasse.



Ei si acum enjoy everybody.

Un comentariu:

smith john spunea...

Super blogul !
Trailer+film+subtitrare filme gratis 2009
http://filme-gratis-2009.blogspot.com Intra si vezi !
Bafta in continuare !