sâmbătă, 12 aprilie 2008

Filme de vizionat 2

Cu un scenariu remarcabil, actori de exceptie si un subiect in voga in zilele noastre, povestea din "Laws of Atraction" demonstreaza posibilitatea imbinarii carierei cu dragostea(asta in cazul femeilor puternice, cu cariera, dar neimplinite sentimental)
Doi avocati care mereu se lupta in sala de judecata, ajung sa se iubeasca cu adevarat dupa o serie de intamplari care mai de care mai hazlii.
"Laws of Atraction", un film din 2004, unde mariajul e cea mai buna cale de a te indragosti de celalalt.
In rolurile principale Pierce Brosnan si Juliannne Moore.



"Reservation Road"
se incadreaza in genul drama si arata durerea unei familii care isi pierd baiatul in urma unui accident stupid. In cautarea criminalului, tatal ranit angajeaza ca avocat chiar vinovatul mortii baiatului sau.
Filmul e din 2007 si e trist. Cei cu inima extrem de slaba sa nu se uite:)

Un alt film frumos si interesant: "Gone Baby Gone". Povestea este a unei perechi de detectivi, nu foarte priceputi in meserie, care sunt angajati sa gaseasca o fetita de 4 ani care disparuse. Pe parcursul filmului actiunea devine tot mai complicata, politia intervine in cautarea copilului, finalul fiind unul pe cat de neasteptat pe atat de trist.
"Gone Baby Gone" a aparut in 2007 si apartine genului drama.

Un SF reusit (zic eu): "The Mist" - 2007. Pe mine m-a tinut filmul de la inceput pana la sfarsit. Iar acel sfarsit, la care nu ma asteptam nici in 100 de ani a fost infiorator. Uitati-va la film, merita.

Niciun comentariu: