sâmbătă, 2 februarie 2008

Noutati in TNT

Pentru cei care nu au vazut le recomand cu caldura sa mearga sa vizioneze "Ingerul de Foc" la Teatrul National din Tm. Spectacolul va fi in 03.02.2008, la orele 19.00 (adica maine pt cine citeste azi articolul)Sunt interesante de studiat elementele de spectacol care se folosesc, decorul(e fantastic), costumele, efectele, personajele. Ideea nu e una foarte clara, ramane la latitudinea publicului tematica piesei.


Avanpremiera in 15.02.2008 in Club "Porto Arte" - Coca Blues, la orele 19.00, cu Malina Manovici si Victor Manovici. Hmmm, ma intreb daca stiu unde e "Porto Arte" asta, si imi dau seama ca nu stiu, dar pe cine intereseaza sa vada spectacolul descopera, sunt convinsa. Mai avem o avanpremiera in aceasta luna, mai exact in 28.02.2008, la orele tot 19.00, in sala tnt, "69"(acesta fiind titlul piesei) cu Sabina Bijan si Catalin Ursu. (This I want to see :D)

Well toata lumea,vizionare placuta si ne vedem la teatru.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Clubul Porto Arte este noua denumire a vechiului "Vaporul"

p.s. TE ROG schimba culoarea ori a background-ul ori a caracterelor pentru ca e naucitoare "apropierea" nuantelor de culoare intre astea 2-a.