miercuri, 30 ianuarie 2008

Filme de vizionat


P.S. I Love You






4 luni 3 saptamani si 2 zile







The Bucket List





P.S. I Love You - Un film in care dragostea dainuie chiar si dupa moarte. O tanara vaduva descopera ca sotul ei care decedase recent, i-a lasat 10 scrisori prin care o ajuta sa treaca de durerea pierderii si sa ia totul de la inceput.

4 luni, 3 saptamani si 2 zile (4 months, 3 weeks and 2 days) - Filmul le aduce in prim plan pe Otilia si colega ei de camera, Gabita, in Romania comunista, cea din urma fiind gravida. Povestea este tragica, ne prezinta cruda realitate din anii 80, cand avortul era interzis, astfel ca Otilia se vede nevoita sa ii aranjeze un avort ilegal prietenei ei, in schimbul unor servicii si a unei sume considerabile de bani.

The Bucket List - Jack Nicholson joaca rolul unui bogatas bolnav de cancer(Edward Cole). In spital il intalneste pe Carter, un mecanic, internat pt analize, care descopera ca sufera de aceeasi boala ca Edward. Cei doi hotarasc sa isi petreaca ultimele luni din viata facand ce si-au dorit intotdeauna sa faca. Aici incepe aventura celor doi care devin cei mai buni prieteni si reusesc sa se vindece unul pe altul de rautatile si obsesiile pe care le aveau, bifand astfel toata lista de "things to do" inante de moarte.


-Mie mi-au placut grozav. Sper sa iti placa si tie-

Niciun comentariu: