miercuri, 30 ianuarie 2008

"Cu usile inchise" de Jean Paul Sartre


UNATC Bucuresti












TNBucuresti







"in camera mea sunt oglinzi mari. Le vad. Dar ele nu ma vad pe mine. Se oglindesc in ele fereastrele...ce goala e o oglinda in care nu sunt eu. Cand vorbeam cu cineva, stateam in asa fel ca sa ma pot privi in oglinda. Vorbeam si ma vedeam vorbind. Ma vedeam cum va vedeau oamenii, asta ma tinea treaza."(estelle)


'Trei poveşti de dragoste. Trei destine. O singură întrebare: infernul sunt ceilalţi? Un spectacol despre noi, despre viaţa noastră, despre visele şi neîmplinirile noastre, despre trădări şi fericire. "Infernul sunt ceilalţi". Oare? Adesea prea grăbiţi, mereu îngânduraţi de un timp ce nu mai are răbdare, uităm de prea multe ori să ne mărturisim sinelui nostru şi să vedem iertarea şi lumina din ochii CELUILALT.

Jean Paul Sartre descrie cu strălucire "infernul său" ori al nostru? Un spectacol scurt ca viaţa, dens ca viaţa, surprinzător ca viaţa, frumos ca viaţa.'

!In curand, premiera la Teatrul Studentesc Thespis! (regia Andrei Covaliu)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Iata alta varianta "Cu usile inchise", care se joaca acum la Teatrul Podul.

http://www.port.ro/pls/th/theatre.directing?i_direct_id=1012034&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_cntry_id=56

Anonim spunea...

Vezi Oana ca nu se mai joaca la Thespis "Cu usile inchise"...dar tu stiai asta si ai suferit mult..."Esti frumoasa! As vrea sa am flori pentru a va putea ura bun venit"