duminică, 30 mai 2010

Paula Seling & Ovi - Playing with Fire for Eurovision 2010

Videoclipul for Playing with Fire.


Cu atatea efecte speciale, cine s-ar fi gandit ca live-ul poate fi atat de bun. Putin greu la inceput, dar cand isi dau drumul ia priviti ce iese



Romania este pe locul 3 la Euvision 2010, dupa Lena din Germania si trupa maNga din Turcia. Clasamen complet aici: http://www.evz.ro/detalii/stiri/eurovision-2010-in-imagini-896241.html

vineri, 28 mai 2010

Statusuri

In zilele noastre nici nu mai trebuie sa suni persoana sa vezi ce face, intri pe mess si afli tot. Insa uneori afli mai mult decat vrei sa stii.


Hey, ce faci? bine, uite, pe la docuri, ba nu prin living, ma invart de colo colo.
Mai am aflat ca ghita vrea sa preia controlul lumii, tu ce zici de asta?
Bai, ce zici? Mai esti. Nu sunt, nu!

De parca asta nu ar fi de ajuns, afli ca unii sunt la gratare in cimitir, ca la padure nu pot merge, sau mai interesant, ard gume. Ma intreb daca le mai mesteca apoi. Altii s-au musulmanizat peste noapte si ii cheama Khan. Ba delireaza, vb cu ei, s einvita la dans, ba chiar refuza. Canta si se entertain cu lucruri wild.

Ce poti spune, o lume nebuna nebuna de tot.

vineri, 21 mai 2010

"Dialoguri interculturale" cu Maia Morgenstern


United Nations in parteneriat cu AIESEC Timisoara va invita la « Dialoguri interculturale”, in data de 25 Mai, orele 14.00 in Amfiteatrul D1 Universitatea Politehnica Timisoara.
Invitata speciala a evenimentul este doamna Maia Morgenstern, care impreuna cu un reprezentant al ONU vor deschide discutia despre importanta comunicarii interculturale in societatea romaneasca. Romania, dar si Timisoara, gazduieste foarte multe minoritati nationale, care si-au cladit traiul pe meleagurile tarii noastre, aducand elementul de multiculturalitate, drept pentru care comunicarea intre culturi este mai mult decat necesara.
Acest eveniment se desfasoara in 5 mari orase din Romania : Constanta, Iasi, Timisoara, Cluj si Bucuresti cu ocazia aderarii Romaniei la Alianta Civilizatiilor.
Este obligatoriu sa va confirmati prezenta la una dintre adresele : o_petrescu@yahoo.com sau becciu_alina@yahoo.com, sau telefonic : 0726634594-Oana, sau 0767118411-Alina.
Va asteptam cu drag.

joi, 20 mai 2010

My name is Khan - hindi movie

One extraordinary movie about the conflict with muslim religion. One amazing story about Rizwan Khan, who is not a terorits. How did the happenings from 9/11 changed some muslims life in America, and how wrong people are when judging other people just by their religion or name.
A must see movie, with an unforgetable lesson. A story about people, about prejudices, about religions, about the open mind of a person, about hate and rasism, a story about US.
"There are 2 kind of people in the world: good and bad. There is no other difference."











My name is Khan official song: Sajda

vineri, 14 mai 2010

Global Village


Live the diversity.
Discover the world with AIESEC Timisoara.
Find out everything you want about INDIA, POLAND, VIETNAM, ITALY & GEORGIA.

Global Village is a well known event organized every year by AIESEC Timisoara.
Sunday 16th May come in Iulius Mall Timisoara, ground floor, 19.00 hours, to discover Europe and Asia. Trainees from Georgia, Italy, India, Poland & Vietnam will please the visitors with traditional food, traditional wear, country presentations , pictures, a contest & of course will answer all coming questions about their country.

Don’t miss the Spring Global Village from AIESEC Tm in Iulius Mall.

vineri, 7 mai 2010

Faci on duty

Incet incet Exchangeul in India isi spune cuvantul. Datoria experientei avute am ocazia sa apar ca facilitator la o conferinta de preparare interculturala a organizatiei AIESEC, cea cu care am ajuns in Incredibila Indie.
Am ocazia sa prezint altor omuleti dornici sa ajunga pe taramuri straine sa exploreze si sa invete, lucrurile cu care m-am confruntat in calatoria mea, barierele de comunicare, lucrurile frumoase care mi s-au intamplat, socul cultural avut, diferentele culturale samd.
Hmmm, observ ca e destul de greu sa coordonezi 22 de oameni si sa ii faci atenti, insa e atat de placut ca la sfarsitul zilei sa primesti feedback cum ca te-ai descurcat bine, ba chiar pe unii i-ai motivat sa ia in considerare experienta ta cand se vor hotari pentru a lor.
Facilitatorul in aceasta conferint are rolul de a pregati si livra delegatiilor sesiuni care ii vor ajuta in exprienta lor interculturala, jocuri de adaptare la diferentele culturale, impartasirea propriilor experiente, conducerea la team work, cum sa fii un bun ambasador al tarii tale, al organizatiei din care vii samd.
O experienta superba din care simt ca am sa plec cu o multime de new stuff gata sa ma ajute sa imi cladesc drumul spre varful piramidei.
ICPS (Intercultural Preparation Seminar) are loc in Caciulata (Valcea) intre 6-9 Mai