vineri, 27 februarie 2009

marți, 24 februarie 2009

Youtube.com



Toata ziua il folosim dar oare stim ce accesam? Eu una nu stiam pana acum ceva vreme cand m-am hotarat sa aflu ce este youtube si cum a aparut el.
Ei bine youtube a aparut in 2005 (not far from now:), creat de 3 fosti angajati ai PayPal, un centru de plati online.Are sediul in San Bruno CA, SUA. Youtube este un site web unde utilizatorii pot uploada sau viziona videoclipuri, programe tv, reclame, emisiuni, mini-documentare etc. Tehnologia youtube este bazata pe flash playerul de la Adobe si accepta majoritatea tipurilor dwe fişiere video incluzând WMV, AVI, MPEG, MP4, DivX, FLV, OGG chiar si 3GP permiţând urcarea fişierelor direct de pe telefonul mobil.


sediul Youtube in San Bruno CA, USA


Daca ai cont pe youtube poti uploada un numar nelimitat de video-uri, in timp ce aceia care nu au cont, le pot doar viziona.

In noiembrie 2006, Youtube a devenit proprietatea lui Google contra unei sume de 1,65 miliarde $.

In noiembrie 2008, Youtube a inhceiat un acord cu MGM, Lionsgate si CBS ce va permite companiilor să urce filme întregi pe site, show-uri chiar si alte reclame.

Universal Tube and Rallform Equipment a caror adresa este utube.com au avut probleme de trafic prea mare si a fost inchisa datorita nesigurantei vizitatorilor de adresa corecta a Youtube, astfel ca Universal Tube a intentat un proces federal impotriva Youtube, cerand ca domeniul sa le fie transferat lor. Din iulie 2008 adresa utube.com a devenit utubeonline.com, dar domeniul utube a ramas in continuare in posesia Universal Tube.

Si dupa youtube.com si youplay, si youcome, si youpay, youpray, youdrink, curand yourule.com.

miercuri, 18 februarie 2009

The Ping Pong Song

Cine spune ca sportul si muzica nu merg impreuna? Ei iata cea mai clara dovada ca sportul si muzica se potrivesc de minune impreuna.

Pianistul Joja Wendt a cantat melodia "Ping Pong Song" la concertul sau anual in martie 2008 la Hamburg cu ajutorul campioanelor la tenis de masa, Sarah Textor si Melanie Greil.

marți, 10 februarie 2009

Filme de vizionat 5

Filme care cred eu ca merita vazute.



Bride Wars e o comedie cu Kate Hudson si Anne Hathaway, unde cele 2 sunt cele mai bune prietene si isi pregatesc nuntile. Problema e ca le pregatesc pentru aceeasi data. Prietenia lor ajunge la un prag critic, dar in final fetele se regasesc, ba chiar una va fi domnisoara de onoare a celeilalte. vedeti mai multe singuri.



The black baloon prezinta o realitate cruda, o poveste trista dar frumoasa despre o familie in care baiatul mai mare,Thomas (Rhys Wakefield) sufera de autism. Filmul prezinta viata familiei sale, dar si integrarea (sau nu) baiatului in societate.



Doubt, o drama din 2008, o arata pe Maryl Streep cum nu am mai vazut-o ever (eu cel putin), si anume maicuta, mai exact sora Aloysius Beauvier. Directoare la o scoala din anii 1964, ea suspecteaza un preot care preda in scoala ei ca ar avea o relatie mai deosebita cu singurul baietel negru. Finalul filmului e cam sec dupa parerea mea, dar daca urmaresti jocul si rolul lui Maryl Streep, sigur nu-ti va parea rau ca ai vazut filmul.





Seven Pounds e un film....tss..n-am cuvinte. Mi-a placut prea mult. Are comentarii bune si pe IMDB, ideea e cat se poate de inedita, Will Smith joaca jos palaria, si iti mai da si o lacrima la final. E prea frumos. Nu povestesc nimic. Uitati-va doar. MERITA!



Anul acesta am invatat la facultate dreptul comunicarii. Ei acesta este un film care are ca tema acest drept al cumunicarii si consecintele pe care le suporta unii reporteri in urma meseriei pe care o practica poate cu prea multa indarjire.
Nothig but the truth e o drama din 2008 cu Kate Beckinsale in rolul principal. Rachel Armstrong ajunge in inchisoare dupa ce scrie un articol in care dezvaluie identitatea unui agent CIA si refuza sa isi dezvaluie sursa. Cine e sursa? Nu va vine sa credeti...uitati-va si aflati.




Marley and me "More than "A Man and His Dog" film". Asa spun comentariile de pe IMDB despre acest film. Este o poveste minunata unde Owen Wilson si Jane Aniston formeaza cea mai frumoasa pereche si unde aceasta minunata pereche iubeste cel mai ingrozitor caine de pe lume. Dar e mai mult decat atat ceea ce prezinta filmul. Uitati-va pana la capat si veti intelege..



Nu are foarte multe puncte pe IMDB dar mie mi-a placut filmul la nebunie. Si da are dreptate, noi suntem cei care distrugem planeta deci daca e sa piara ceva vom pieri noi nu Terra.
The day the earth stood still e despre sfarsitul lumii, despre o alta civilizatie care vine sa salveze planeta care e pe duca. Sa o salveze de noi. De oameni.Oamenii sunt cei care o distrug si care o fac sa piara. Foarte tare filmul in my opinion..

sâmbătă, 7 februarie 2009

Anii '80 - Samantha Fox

Nu o vedem la televizor dar stim ca exista. A facut valva in anii '80, acum face valva la party-urile stil anii '80.
Samantha Kare "Fox" s-a nascut in Londra in aprilie 1966. Dupa 1980 muzica ei a facut furori in randul melomanilor, cand a scos 3 albume in 3 ani.
Piesa de debut Touch Me s-a lansat cand Sam avea doar 19 ani, respectiv in martie 1986 si a ajuns rapid in TOP 10 atat in UK cat si in US. De atunci o auzim pe Samantha Fox la toate radiourile si dansam pe melodiile ei "all night long".
In prezent nu scoate albume noi, dar in august 2008 a cantat intr-un concert in Polonia impreuna cu alti artisti ai anilor '80 precum Sandra, Kim Wilde, Sabrina, Modern Talking, Limahl si Shakin' Stevens, iar in aprilie 2009 o putem gasi pe scena din Quebec impreuna cu Debbie (Deborah) Gibson si Rick Astley.

Samantha Fox-Touch me

miercuri, 4 februarie 2009

Vocile reproducerii (old stuff)

Pentru cine nu a auzit, sa auda. Va rog nu judecati dupa primele 5 versuri. Mai ascultati, mai adanc :))



vocile reproduceri :))
Asculta mai multe audio Haioase »

duminică, 1 februarie 2009

Povestea cutiei cu piersici

Un profesor a dat fiecarui student ca tema pentru lectia de
saptamana viitoare sa ia o cutie de carton si pentru fiecare
persoana care ii supara, pe care nu pot sa o sufere si sa o ierte sa
puna in cutie cate o piersica, pe care sa fie lipita o eticheta cu
numele persoanei respective.

Timp de o saptamana, studentii au avut obligatia sa poarte permanent
cutia cu ei: in casa, in masina, la lectii, chiar si noaptea sa si-o
puna la capul patului. Studentii au fost amuzati de lectie la
inceput, si fiecare a scris cu ardoare o multime de nume, ramase in
memorie inca din copilarie.


Apoi, incetul cu incetul, pe masura ce zilele treceau studentii
adaugau nume ale oamenilor pe care ii intalneau si care considerau
ei ca au un comportament de neiertat. Fiecare a inceput sa observe
ca devenea cutia din ce in ce mai grea. Piersicile asezate in ea la
inceputul saptamanii incepusera sa se descompuna intr-o masa
lipicioasa, cu miros dezgustator, si stricaciunea se intindea foarte
repede si la celelalte.

O problema dificila mai era si faptul ca fiecare era dator sa o
poarte permanent, sa aiba grija de ea, sa nu o uite prin magazine,
in autobuz, la vreun restaurant, la intalnire, la masa, la baie, mai
ales ca numele si adresa fiecarui student, ca si tema
experimentului, erau scrise chiar pe punga. In plus, cartonul cutiei
se stricase si ea ajunsese intr-o stare jalnica: cu mare greutate
mai putea sa faca fata sarcinii sale.

Fiecare a inteles foarte repede si clar lectia pe care a incercat sa
le-o explice profesorul cand s-au revazut dupa o saptamana, si anume
ca acea cutie pe care o carasera cu ei o saptamana intreaga nu a
fost decat expresia greutatii spirituale pe care o purtam cu noi,
atunci cand strangem in noi ura, invidie, raceala fata de alte
persoane.

De multe ori credem ca a ierta pe cineva este un favor pe care i-l
facem acelei persoane. In realitate insa, acesta este cel mai mare
favor pe care ni-l putem face chiar noua insine.

In cutia ta cate piersici sunt... si ce ai de gand sa faci cu ele??