vineri, 22 august 2008

A murit Iosif Constantin Dragan

Cel mai bogat om al Romaniei, Iosif Constantin Dragan, a murit ieri dimineata, 21 aug, la Palma de Mallorca.
Inmormantarea va avea loc luni, 25 august, in localitatea sa natala Lugoj.

Vacanta 2008

Ei da. Acesta este un articol pur despre mine. Tocmai am revenit din vacanta, sa plang nu alta. Fara chef de munca si fara chef de Timisoara-Romania, am revenit la enervanta rutina de acasa.
Dar un sfat am pentru iubitorii de fun: oameni buni, nu mai mergeti la mare la noi in tara ca e scump si naspa, sunt atatea mari in lume, atatea statiuni, atatea locuri mirifice, pe care le puteti vedea cu aceiasi bani cu care mergeti la Mangalia...
Va recomand Grecia, Insula Corfu, statiunea Kavos si minunatii oameni de acolo, absolut minunati :)

sâmbătă, 9 august 2008

Teatru pe Paine 2008- A Mouthful of Theatre


S-a incheiat. Pacat!
Teatru pe Paine si-a incheiat cea de-a doua editie.
Oamenii flamanzi de teatru au plecat astazi (9 august) spre orasele, tarile lor, cu burta plina si incarcati cu un bagaj de cunostinte legate de teatru si dans.
O saptamana mirifica, plina, palpitanta, distractiva, obositoare, i-a tinut uniti pe cei 30 de participanti la Casa Studentilor din Timisoara, in 3 sali care le-au fost casa, loc de munca, de distractii, de odihna.
Incheierea festivalului de aseara (8 august) a fost una mai mult decat emotionanta, tinerii multumind organizatorilor pentru minunata experienta si pentru multimea de lucruri invatate, petrecandu-si in lacrimi ultima seara impreuna, nerabdatori sa revina si anul urmator.
Un eveniment care nu cunoaste tristete, obstacole, un eveniment extrem de folositor in viata unui actor (chiar amator), Teatru pe Paine asteapta si la anul alti tineri iubitori si flamanzi de teatru.
La multi ani TPP.

joi, 7 august 2008

Jocurile Olimpice Beijing 2008

Maine incep jocurile olimpice. Nu stiu de voi dar eu cand eram mica le urmaream cu atata ardoare si ma bucuram extraordinar la fiecare medalie castigata de tara noastra. Au mai trecut 4 ani si ne aratam din nou talentele.
Am auzit o emisiune la romania actualitati (da mai ascult romania actualitati uneori) cum ca se prezice o victorie a Romaniei constand in cel mult 17 medalii: aur argint si bronz.
Cred ca suntem cu totii curioasi de performantele romanilor nostri din acest an.
Jocurile vor avea loc in Beijing, pe "National Stadium" of China, incepand de maine, 08 august. Costurile Chinei pentru eveniment au batut recordul in istoria jocurilor olimpice, depasind suma de 45 de miliarde de euro, mai mult decat dublu fata de jocurile olimpice din 2004.

Sa intelegem mai bine locatia, cam asta e stadionul



Pentru mai multe detalii depsre eveniment, site-ul oficial este en.beijing2008.cn