vineri, 25 iulie 2008

Coldplay

Cu un succes extraordinar pe plan mondial si cu melodii care te ung pe suflet, Coldplay este una dintre formatiile minune ale secolului.
E formata din 4 omuleti:
Activeaza din 1997, au 4 albume pe piata, si se pare un succes interminabil.
Official website: www.coldplay.com

"when you get what you want but not what you need"-FiX yOu


luni, 21 iulie 2008

Advertising-Reclama ta aici

"Vrei sa ai casa la munte?
Vrei cea mai tare masina de pe piata?
Vrei vila la mare?
Vrei sa iti petreci vacantele in Seychelles?

Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa iti pui pofta…"


Rasul e ca soarele, alunga iarna de pe chipul oamenilor. ( Victor Hugo )

vineri, 11 iulie 2008

Cea mai sexi virgina din lume-Adriana Lima



Se pare ca e adevarat.
Una din cele mai de marca modele a firmei Victoria's Secret, Adriana Lima, este o frumusete "pura". O catolica devotata, cum a declarat intr-un interviu in 2006, fata este virgina la varsta de 27 de ani, datorita credintei si principiului ei de a nu face dragoste decat cu sotul ei.
Nascuta in 21 iunie 1981 in Salvador, Bahia, Brazilia, Adriana este model inca din 1996 si a lucrat cu Maybelline, Marie Claire, Vogue, Chritian Lacroix, Giorgio Armani, Ralph Lauren, Valentino si multi altii.
E frumoasa, ii place sa citeasca Gabriel Garcia Marquez, e buna in ceea ce face, si mai ales....e virgina (din cate se spune)



Honey Bee Mystery

Se spune ca albinele dispar din ce in ce mai mult, ajungand in 2008 la un numar mic, care sperie binele mediului inconjurator.
Dupa cum se precizeaza si in film, daca albinele dispar, dispar plantele, animalele iar apoi oamenii. Incetul cu incetul, dispare natura.
Iata ce au realizat un grup de 4-5 oameni, un grup aparator al albinutelor.

vineri, 4 iulie 2008

Fatboy Slim

Tot muzica si in acest articol. Atentie!! Am gasit un mp3 in sala 202 a teatrului Thespis. Cineva care a fost la un spectacol l-a pierdut acolo. Daca doreste sa-l recupereze sa ma caute(nush unde dar sa ma caute).
Asadar, am ajuns acasa cu mp3-ul si am verificat sa vad daca merge, si surpriza mare, pe el, am gasit, o melodie pe care o caut de 2 ani:D Este vorba de "long haired freaky people" care se pare ca e a lui fatboy slim (de asta e articolul despre el)
Omul (fatboy slim) se numeste de fapt Quentin Leo Cook, este nascut in Bromley, Kent, Anglia, si este totodata cunoscut sub numele de Norman Cook sau Pizzaman. Ca meserie e muzician, producator si dj, bun la electronic, big-beat, trip-hop, dance si trance. Este activ din 1981 si cam atat; daca vreti mai multe cautati-l pe www.FatboySlim.net

Iar acum melodia mult iubita "long haired freaky people" de la fatboy slim bineinteles