sâmbătă, 26 aprilie 2008

Cum sa ajungi vedeta: Ken Lee

Esti talentat(a), dai bine pe sticla, sti engleza? Nici nu trebuie sa dai bine pe sticla sau sa ai cine stie ce voce sau sa cunosti o boaba engleza. Iata cum ajungi vedeta daca esti din Bulgaria:
1. te inscrii la showl care scoate vedete pe banda rulanta "Music Idol"
2. iti alegi o melodie pe care sa o canti juriului (daca e in engleza si nu intelegi versurile, nu-i nimic, improvizezi)
3. mergi la preselectie si arati ce sti (sau ce nu sti)
Concluzia?
Inchei contracte cu marile case de discuri din lume si devi vedeta all over the world.
Nu asta iti doreai?
Valentina Hassan - Ken Lee (dulibu dibu douchuuu)






Dupa mai multe repetitii, exercitii de cantat in engleza si laude, Valentina si-a imbunatatit cantarea, ajungand undeva la....

vineri, 25 aprilie 2008

NEBUNIE IN DUBAI

Dubai in 1990 inainte de "nebunie"

















Aceeasi strada in 2003



















Anul trecut


















Nebunia . Dubai are 15-25% din toate macaralele din lume. ..
















Portul din Dubai . Cind va fi terminat , va fi cel mai mare oras din lume, la marginea apei.
















Totul a fost construit in ultimii 5 ani, inclusiv insulele care arata ca un palmier.


















Insulele Palmier din Dubai . S-a folosit technologie olandeza pentru a crea aceste insule masive. Sunt cele mai mari insule artificiale din lume si se pot vedea din spatiu. Vor fi construite 3 asemenea insule palmier















Cind va fi terminata, statiunea va avea 2,000 de vile, 40 hoteluri de lux, malluri cu magazine, cinematografe si multe alte cladiri. Se asteapta sa aiba o populatie de 500,000 de oameni. Se poate vedea de pe luna.




Hotelul Burj al-Arab din Dubai . Cel mai inalt hotel din lume. Este considerat singurul hotel de 7 stele din lume si cel mai luxos. Sta pe o insula artificiala in ocean.























Hydropolis, primul hotel sub apa. A fost constuit in totalitate in Germania si asamblat in Dubai. Va fi finalizat in 2009.

















Cladirea Burj din Dubai . Constructia a inceput in 2005 si va fi finalizata in acest an. Va avea 800m inaltime.























Al Burj o noua cladire din centrul orasului - cind va fi terminata , va fi si mai inalta decit Burj (cea dinainte).
























Cladirea Burj al Alam, sau World Tower (Turnul Lumii). Cind va fi terminata, in 2009, va fi cel mai inalt hotel din lume. Va avea 480m inaltime.























Dubailand. La ora actuala, cel mai mare parc de amuzament este Walt Disney World Resort in Orlando , care este si locul unde sint cei mai mult angajati din SUA -58,000 angajati. Dubailand va fi de 2 ori mai mare.
















Actualmente, the Walt Disney World Resort este #1 destinatie turistica din lume. Cind va fi complet, Dubailand va deveni prima si se asteapta sa aiba 200,000 vizitatori zilnic.

























Marina (portul) din Dubai este in totalitate artificial si va contine peste 200 zgirie-nori. Va fi cel mai inalt cartier rezidential din lume. Aici se vede prima faza din proiect care este deja terminata. Restul cladirilor se vor termina in 2009-2010.





















Unele din cele mai inalte cladiri de pe malul marii in Dubai au peste 100 etaje.




















Alte lucruri nebune - Sistemul Metro din Dubai, cind va fi complet, va fi cel mai mare sistem de metro/tren automat din lume. Aeroportul central international din Dubai va fi cel mai mare in lume, bazat pe volumul de pasageri. In Dubai sunt mai multi lucratori (veniti acolo sa lucreze in constructii) decit sint localnici care traiesc acolo.

Asadar stiti ce sa vizitati la vara...

Muzica de Soare2 - Tom baxter Fly Project & Anca Parghel

heeeyyy. ia uite ca stiu si romanii sa cante melodii de soare:D Nu ma omor dupa Fly Project dar ultimul project suna bine si arata mirific. Plaja, soare, distractie.. melodia va face furori la vara la mare, sunt convinsa.

Tom Baxter, Anca Parghel and Fly Project - Brasil

sâmbătă, 12 aprilie 2008

Filme de vizionat 2

Cu un scenariu remarcabil, actori de exceptie si un subiect in voga in zilele noastre, povestea din "Laws of Atraction" demonstreaza posibilitatea imbinarii carierei cu dragostea(asta in cazul femeilor puternice, cu cariera, dar neimplinite sentimental)
Doi avocati care mereu se lupta in sala de judecata, ajung sa se iubeasca cu adevarat dupa o serie de intamplari care mai de care mai hazlii.
"Laws of Atraction", un film din 2004, unde mariajul e cea mai buna cale de a te indragosti de celalalt.
In rolurile principale Pierce Brosnan si Juliannne Moore.



"Reservation Road"
se incadreaza in genul drama si arata durerea unei familii care isi pierd baiatul in urma unui accident stupid. In cautarea criminalului, tatal ranit angajeaza ca avocat chiar vinovatul mortii baiatului sau.
Filmul e din 2007 si e trist. Cei cu inima extrem de slaba sa nu se uite:)

Un alt film frumos si interesant: "Gone Baby Gone". Povestea este a unei perechi de detectivi, nu foarte priceputi in meserie, care sunt angajati sa gaseasca o fetita de 4 ani care disparuse. Pe parcursul filmului actiunea devine tot mai complicata, politia intervine in cautarea copilului, finalul fiind unul pe cat de neasteptat pe atat de trist.
"Gone Baby Gone" a aparut in 2007 si apartine genului drama.

Un SF reusit (zic eu): "The Mist" - 2007. Pe mine m-a tinut filmul de la inceput pana la sfarsit. Iar acel sfarsit, la care nu ma asteptam nici in 100 de ani a fost infiorator. Uitati-va la film, merita.

luni, 7 aprilie 2008

Filme, subtitrari, recomandari, diverse.

Multe multe filme bune.

In fiecare luna ies filme pe banda rulanta. Unele reusite altele mai putin reusite.

Eu sunt adepta filmelor cu tema muzicala (unii stiu asta:P) Dintre acestea ultimul care l-am vazut a fost "August Rush", un film exceptional din 2007, despre un copil orfan, care isi gaseste parintii cu ajutorul muzicii.
Pt mai multe detalii despre movie:
imdb-august rush
Subtitrare pt movie:
subtitrare august rush

"One Perfect Day" nu are subtitrare dar are farmec. Daca esti adept heavy metal probabil nu-ti va place muzica din film, dar scenariul si subiectul sunt captivante.
"Tot ce trebuie sa faceti este sa ascultati."
Pt detalii despre movie: imdb-one perfect day

Nu multi au auzit de Modigliani. A fost un pictor din vremea lui Picasso care suferea de patima alcoolului si a drogurilor. Cu putini bani dar o iubire pt arta imensa, s-a facut cunoscut din pacate doar dupa moarte.
Filmul(2004) nu este tocmai relitatea vietii lui Modigliani, dar reda lupta artistului cu propriile vicii."Pasiunea lui era viata, obsesia sa, arta."
(Atentie la generic)
Detalii depre movie: imdb-modigliani
Subtitrare movie: subtitrare modigliani

Va mai recomand cateva filme si va las:D
Din ce-am vazut si ce mi-a placut amintesc "The Wizard of Oz", "A Walk to Remember", "27 Dresses", "Jumper", "Michael Clayton", "P.S. I Love You"

duminică, 6 aprilie 2008

Muzica de Soare

Sunfreakz si Andrea Britton (The Axwell Vocal Mix)





Muzica de mare care te duce undeva departe, pe o plaja minunata, fara griji, fara haine, doar veselie si petrecere.

Din iulie 2007 pana azi melodia a facut furori in cluburile din America de Nord si Brazilia.

Melodie de soare cum zicea Racz candva:)

Si alte melodii de soare:
D-Kay and Epsilon feat Stamina Mc
Frou Frou